FRANCHISING

Kommerciell svampodling

Odling av gourmet-svampar året om blir allt mer efterfrågade från såväl restauranger som privat personer.

För tillfället söker vi franchisetagare i Nyland och Åboland.

Vi söker dig som värdesätter inhemsk mat av kvalitet och innovativt odlande.

Driv din egen svampodling

Odling av matsvamp skiljer sig totalt från traditionell odling.
Matsvamp odlas året om i en kontrollerad klimatmiljö där innovativa lösningar spelar en betydande roll.

Näckrosgården började som en liten svampodling på landsbygden och är i dagsläget Finlands största odlare av gourmet-svampar.
Vi är stolta över att våra produkter serverats på flera Michelin- restauranger samt blivit uppmärksammade i nationella matlagningstävlingar.

Vårt mål är att alltid kunna erbjuda så färska produkter som möjligt till våra kunder. Därför söker vi nu franchisetagare i Nyland.

Vi har tagit fram metoder som förenklar arbetet och säkerhets ställer hög kvalitet på svamparna.

Då det i dagsläget varken finns kommersiella maskiner eller utvecklade automatisering-system för svampodling på marknaden har vi framställt våra egna.
Dessa är väl beprövade för att underlätta de många varierade arbetsmomenten samt de höga krav svamparna ställer på sin odlingsmiljö.

Arbetet som svampodlare är variabelt och passar den som inte räds fysiskt arbete eller att vara sin egen chef.

Vi erbjuder nu ett fullständigt koncept med lösningar från tillverkning till förpackning med allt du behöver för att komma igång för att bli en del av inhemska matproduktionen.

Mer information

Om svampodling intresserar dig och du vill ha mer information om vårt franchising paket.

Vänligen kontakta oss genom att skicka e-post till adressen info@nackrosgarden.fi eller ring oss på 0449929207 så bokar vi in ett informationsmöte.