FRANCHISING

Kommerciell svampodling

Efterfrågan på odlad gourmet svamp växer hela tiden. Både i restaurangköken och hos privatpersoner. Det är möjligt att odla svamp året runt även på nordligare breddgrader.

För tillfället söker vi franchisetagare i Västerbotten.

Vi söker dig som värdesätter råvaror av hög kvalitet och innovativt odlande.

Driv din egen svampodling

Odling av matsvamp skiljer sig totalt från traditionell odling.
Matsvamp odlas året om i en kontrollerad klimatmiljö där innovativa lösningar spelar en betydande roll.

Näckrosgården började som en liten svampodling på landsbygden i Österbotten och är i dagsläget Finlands största odlare av gourmet-svampar.
Vi är stolta över att våra produkter serverats på flera Michelin- restauranger samt blivit uppmärksammade i nationella matlagningstävlingar.

Vårt mål är att alltid kunna erbjuda så färska produkter som möjligt till våra kunder.

Vi har under årens lopp fått flera förfrågningar om att leverera till kunder i Västerbotten. Vi har dock varit tvungna att tacka nej till de här kunderna då transporten över Kvarken blir för kostsamt. Samt att kvaliteten blir lidande av allt för långa transporter.

Därför söker vi nu franchisetagare i Västerbotten. Gärna i närheten av Umeå.

Vi har tagit fram metoder som förenklar arbetet och säkerhets ställer hög kvalitet på svamparna.

Då det i dagsläget varken finns kommersiella maskiner eller utvecklade automatisering-system för svampodling på marknaden har vi framställt våra egna.
Dessa är väl beprövade för att underlätta de många varierade arbetsmomenten samt de höga krav svamparna ställer på sin odlingsmiljö.

Arbetet som svampodlare är variabelt och passar den som inte räds fysiskt arbete eller att vara sin egen chef.

Vi erbjuder nu ett fullständigt koncept med lösningar från tillverkning till förpackning med allt du behöver för att komma igång för att bli en kommersiell svampodlare som odlar svampar av hög kvalitet.

Mer information

Om svampodling intresserar dig och du vill ha mer information om vårt franchising paket.

Vänligen kontakta oss genom att skicka e-post till adressen info@nackrosgarden.fi eller ring oss på +358 449 929 207 så bokar vi in ett informationsmöte.